Verzenden & retouren

Algemene


 Registreer
 Oudere mensen met capecidad in te huren, nadat ze zijn geregistreerd, kunnen ze toegang krijgen tot onze diensten en onze producten kopen. De gegevens in de vorm te worden opgenomen moet zijn volledige en echte www.ongibili.com behoudt zich het recht voor om degenen die niet voldoen aan deze eis te weigeren of te beëindigen. Het is uw verantwoordelijkheid om de gebruikersnaam en het wachtwoord op te slaan.

Koop in


 De geregistreerde gebruikers kunnen kopen op onze site. De op de pagina's prijzen zijn de laatste in Euro (€) en zijn inclusief belastingen. Registratie en acceptatie van deze voorwaarden betekent overeenstemming met het product en zijn functies en prijs.

Betaal


 De wijze van betaling zal creditcard en PayPal zijn. Als u wilt gebruik maken van PayPal, moet u contact opnemen met onze klantenservice voordat de e-mail.

Transactie


 Botasonline gebruikt alle middelen om de veiligheid van gegevens die via het web en op onze website gegevens te waarborgen. Bijvoorbeeld, onze website gebruikt een beveiligde betaling SSL (Secure Socket Layer).


 We maken gebruik van internationale koeriersdienst DHL Express of EMS. Dit kost meestal 5-8 dagen om de producten aan uw huis. Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn binnen 24 uur nadat u uw bestelling plaatst. Maar als je betalingsproblemen ondervindt, tandsteen meer.

Exchange, terug en Teruggave
 Wij willen dat u volledig worden tevredengesteld, en voor aflevering, we zorgvuldig onderzoeken van de items, dus als de artikelen worden verkocht, met uitzondering van de ernstige kwaliteitsproblemen, in het algemeen, zullen wij niet instemmen met de terugkeer en uitwisseling artikelen. Gelieve begrijpen.
 Verzoeken om terugkeer en uitwisseling onaanvaardbaar:
 1. Als er kleine gebreken, maar kan worden gebruikt.
 Twee. Subjectieve redenen als "niet over de artikelen die ik heb gezien op de andere site" "Ik haat die kleur. '
 Drie. Indien de schoenen zijn vuil, gebroken, of sporen, die wederverkoop, zullen we niet accepteren rendement en uitwisselingen.
 April. De overmacht, zoals weersomstandigheden, natuurrampen en andere vertragingen veroorzaakt door de belasting.
 Als u problemen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice zo snel mogelijk om het goed te repareren.